CALM-EY

Toimetulek kliimaärevusega: õppemeetodid vaimse tervise jaoks

Toimetulek kliimaärevusega: õppemeetodid vaimse tervise jaoks

Tere tulemast Calm-Ey veebilehele!

Kas oled kunagi tundnud end muretsemas kliimamuutuste pärast? Sa pole üksi! Kliimaärevus, pidev hirm keskkonnasüsteemdie kokkuvarisemise ees, mõjutab vaimset tervist ja heaolu rohkem kui oodatud. Üle maailma deklareeris 59% noort end olevat “väga mures” kliimamuutuste pärast (Hickam, C. jt, 2021). Kui soovid õppida, kuidas ületada kliimaärevust ja parandada oma heaolu, saad vaadata meie tasuta kasutatavaid ressursse, et tugevdada oma säilenõtkust kliimaärevuses. Kui töötad noortega, aitavad need ressursid sul toetada noori kliimärevusega tervislikult toime tulema.

 “See, mida sa teed, loob muutust, ja sul tuleb otsustada, millist muutust sa teha soovid.”

Jane Goodall, Teadlane ja Aktivist.

Calm-Ey tipphetked

Tugigrupid

Tugigruppide Metodoloogia Juhised ja Eneseabi Töövihiku eesmärgiks on arendada eneseabivõtteid nii individuaalsete kui sotsiaalsete toimetulekuoskuste parandamiseks. Lisaks pakub see kliimaärevuses noortele olulised vahendid nende vaimse tervise parandamiseks läbi eneseabi ja omas tempos läbitavate resursside kaudu.

Allikavaramu

Digitaalse sisu tootmine on oluline tänapäeval, kus digitaliseerimine tagab kõrgekvaliteedilise ja spetsiifilise sisu kui vahendi, mis toetab spetsialiste, indiviide ja kogukondi. See on eriti oluline: noortele, kes seisavad silmitsi vaimse tervise probleemidega ja vajavad eneseabivahendeid enne tugirühmades osalemist ning; professionaalidele (noorsootöötajad/vaimse tervise spetsialistid) pingeliste töögraafikutega, kes vajavad professionaalse arengu võimalusi oma tempos.

Koolitusprogramm ja käsiraamat

Koolitusprogrammil ja käsiraamatul on otsene mõju noortega töötavatele spetsialistidele, noorsootöötajatele ja vaimse tervise spetsialistidele, kellel need materjalid aitavad paremini mõista kliimaärevusest, mida noored kogevad ning selle vaimsetest ja sotsiaalsetest mõjudest. Lisaks luuakse käsiraamat vajalike tööriistade, ressursside, meetodite ja strateegiate kogumina, et tuvastada noorte kliimaärevustning pakkuda tõhusat tuge selle mõju juhtimiseks ja leevendamiseks.

Projekti partnerid

Viimased uudised

    The project “CALM-EY’

    veebruar 20, 2024/

    The project “Calm-ey: Coping with Climate Anxiety Learning Methods for the Mental Health of the European Youth” is officially underway!…

    Load More

    End of Content.

    • All Posts
    • News
    Load More

    End of Content.